söndag 24 april 2011

Picknick

På långfredagen åkte vi ut till Djurgården för ett besök på Aqvaria. Lilltjejen har ju varit med oss på London Aquarium och det gillade hon verkligen, så vi tänkte att det här skulle vara poppis det med. Det var det!
Hur lycklig som helst sprang hon runt bland de olika akvarierna. De stora var lite läskiga och hon gjorde klart och tydligt fast att pappa måste lova att de inte kunde ta sig ut och till henne. :)

Vädret var underbart, så innan vi gick in åt vi matsäcken utanför. Jag hade gjort en pastasallad med mini creme fraiche, kyckling marinerad i Hoi-sin sås, paprika, gurka, purjolök och sockerärtor. Om man blandar en vitlöksklyfta i fraichen och droppar några droppar sesamolja i innan man blandar den med pastan (salt och peppar) så blir det jättegott.

Igår på Påskafton och idag på Påskdagen så är det Påskmat hos min familj som är på schemat. På måndag har vi bjudning här hos oss, och jag sitter och funderar på vad jag ska bjuda på. Den inlagda sillen är dock redan klar och står i kylen och drar sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar